was successfully added to your cart.

Game Golf

By | Apps, Tracking | No Comments

Er zijn veel manieren waarmee je je golfspel kunt analyseren, maar vaak zijn ze omslachtig en saai. Sinds het in 2014 geïntroduceerde Game Golf op de markt is dit echter anders. Game Golf houdt van alles bij; aantal geraakte fairways, green in regulation, gemiddelde scores, aantal putts en nog veel meer interessante statistieken. Ook laat Game Golf de afstanden van elke club in je tas zien. Sla je de bal vaker links of rechts van de green? Het resultaat van de laatste ronde blijft je meestal bij, waardoor je geen zicht heb op je spel van de laatste 10 rondes. Met behulp van Game Golf krijg je inzicht in wat je missers zijn. Sla je die ijzer 7 wel echt 135 meter zoals je altijd denkt?

Hoe werkt Game Golf?

Game Golf registreert elke slag en maakt, aan de hand van gps, een analyse van de gespeelde ronde. Game Golf bestaat uit 14 tracking tags en een scanner die tijdens de ronde aan je riem of broek bevestigd moet zijn. De kleine tracking tags schroef je boven op je club en wanneer je je bal slaat of geslagen hebt, plaats je de tag tegen de scanner aan je broekriem. Wanneer je de tag tegen de scanner houdt, voel je even korte vibratie en klinkt er een zachte piep.

Met 14 tags heb je een tag voor elke club, waardoor je alle slagen kunt analyseren. Hiermee signaleer je sneller de zwaktes van je golfspel en kun je gericht gaan trainen. Nadat de ronde is gespeeld, link je de scanner via USB aan de computer en zet je de data over. Ben je op vakantie of speel je meerdere rondes in korte tijd? Game Golf kan 10 gespeelde rondes opslaan. Mocht je vergeten zijn om een keer je club tegen het apparaatje te houden is dat geen probleem. Game Golf herkent slagen en weet zelfs welke club er is gebruikt zo krijg je je ronde en data altijd compleet.

Data

Wanneer de data is ingeladen bekijk je de resultaten via de website of de handige app van Game Golf op je smartphone. Dit is niet alleen heel goed voor het verbeteren van je spel, maar ook erg leuk om te doen en te zien. Het is zelfs mogelijk om je resultaten te vergelijken met spelers die actief zijn op de tour en met je eigen vrienden. Er is heel eenvoudig een selectie te maken met bijvoorbeeld de approaches van je laatste 10 ronden binnen 100 meter.

Ervaring

Game Golf is voor mij erg handig geweest om mijn golfspel te leren kennen. Met welke club van de tee kies ik voor zekerheid? Dat bleek statistisch gezien een andere club te zijn als waar ik altijd voor koos. Mijn ballen naar de green waren over meerdere rondes vaak links. Dit heb ik samen met mijn golfpro doorgenomen. In het begin was het soms wennen om je club tegen het device aan te houden en daarmee de slag te registreren. Gelukkig heeft Game Golf dat goed opgelost en herkent het device wanneer er is geslagen. Een erg leuke manier om alles over je eigen golfspel te weten te komen en tevens een leuk kado voor de fanatieke golfer op elk niveau.

Bestellen

Wil je Game Golf kopen? Bij Jumbo Golfwereld hebben we de beste prijs voor je gevonden! Klik hier om ernaar toe te gaan.